Undgå ondt i kroppen med den rigtige kontorstol

Flere og flere danskere får smerter i kroppen når de sidder ned i længere tid. Om det er på arbejdet eller der hjemme gør ingen forskel. Årsagerne til at man får ondt når man sidder ned i lang tid kan være mange, men i denne kommende artikel vil vi opsummere de mest hyppige årsager.

En af de mest åbenlyse grunde til at du kan få ondt i ryggen, nakken eller lænden er fordi du sidder stille i for lang tid. Du kender det godt fordi du udmærket kan tilbringe time efter time foran skrivebordet, og for hver time der går får du mere og mere ondt i kroppen. Men du er jo tvunget til at arbejde ikke?

En af de bedste måder hvorpå du kan undgå at få ondt i kroppen er ved at sidde på den perfekte kontorstole.

Kontorstole betyder rigtig meget når det kommer til behag i kroppen og en god arbejdsprocess. Der er naturligvis ingen grund til at investere flere tusinde kroner i kontorstole, da der findes gode ergonomiske kontorstole til forholdsvis billige penge der sagtens kan gå ind og støtte din krop der hvor der er brug for det.

Hvis du køber en helt ny ergonomisk kontorstol og supplerer det med motion kan du næsten være sikker på at forbygge de værste skader og sygdomme. Sygdomme? Ja du læste helt rigtigt. For lidt motion kan ende med fedme, sukkersyge og andre forfærdelige lidelser.

Kan du motionere når du er på arbejde? Det kan du faktisk godt og sammen med en kvalitets kontorstol forbygger du endnu mere skader du kunne blive ramt af.

En god øvelse når du er på arbejde er den kendte og gamle ”op på tå øvelse”, som er ganske simpel og tager max 30 sekunder at udføre. En anden øvelse kunne være ”stræk maven og ryggen” øvelsen.

Ovenstående gode råd er givet af www.billige-kontorstole.dk.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>