Min oplevelse af et Egetræsbord

Som nævnt i første del af denne serie, var min sambo og jeg ude og hente et egetræsbord, som vi havde købt for billige penge brugt.

Da vi så kom hjem med det, efter at have bakset med at få det ind og ud af bilen, var næste problem at få det op af trappen til 1. sal, hvor vi har vores lejlighed.  Men det lykkedes og vi fik da også efter et par gode kvarters intenst arbejde, samlet dette skønne bord, som vi med det samme faldt fuldstændigt for.

Et solidt, dejligt, flot og pyntende egetræsbord til vores lille køkken, som vi kunne bruge til at spise alle vores måltider, samt drikke et par gode bajer, hvis det var, hvad dagens menu stod på. Meget bedre kunne det altså ikke blive, men for ikke at ødelægge dette flotte bord, bestemte vi os samtidigt for at få bordet slebet ned, da der var nogle grimme pletter. Og hold da helt fast, så glade vi blev for at have truffet den beslutning! Bordet blev bare lige dobbelt så flot og vi fejrede det, ved at købe en plastikdug, således at bordet aldrig ville blive grimt at se på, nogensinde igen!

-Flere år efter, sidder vi nu ved selvsamme møbel af egetræ og skal til at spise vores aftensmad, af et næsten lige så pænt bord, som da vi købte det.

Jeg håber at du har fundet min lille fortælling om at købe et møbel af egetræ spændende.

-Jeg ønsker dig alt held med dit eget egetræsbord og jeg håber, at du får lige så meget fornøjelse af det, som vi har haft!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>