Breaking Dawn Part 2 præmiere

Så er der ikke lang tid til at Breaking Dawn Part 2 rammer de danske biografer den 18 november 2012. Den sidste Twilight film er nr. 5 i rækken, og lige siden den første film havde premiere i 2008 har fortællingen stormet i hele verden.

Læs mere om Twilightfilmene på Twilight Danmark

Twilight Sagaen er skrevet af Stephenie Meyer og består i alt 4 bøger med tilhørende 2 noveller der har en funktion som en sidehistorie. Den første film er som nævnt foroven Twilight, og efterfølgende kom New Moon, og så Eclipse og slutteligt Breaking Dawn Part 1 og Breaking Dawn Part 2.

Hvad er forventningerne til Breaking Dawn Part 2

Lad os bare sige det sådan, at det på ingen måde er en hemmelighed at Breaking Dawn Part 2 har kæmpe forventinger at indfrie hos ikke kun danske fans, men også fans fra Sverige, Norge, Frankrig, Kina, USA og alle lande i verden nærmest.

Twilight franchisen er den 4 største nogensinde, og det er uden tvivl på grund af den kæmpe store fanskare der er opstået. Bøgerne har selvfølgelig gjort deres og de har solgt i millioner af eksemplarer og blevet oversat til mere end 40 sprog.

Novellerne The Short Second Life of Bree Tanner, og The Twilight Saga: The Official Illustrated Guide ranker ranker som nogle af de mest sælgende side-noveller nogen siden.

Hvad så efter Breaking Dawn Part 2

Det er blevet efterhånden spurgt rigtig mange gange. Hvad sker der når Twilight Sagaen slutter? Det er hvert fald hvad mange fans tænker. Hvad skal de stille op efter den sidste Twilight film?

Rygterne er allerede begyndt at florere rundt omkring på nettet. Twilight har bevist sit værd. Filmene og bøgerne har tjent så mange penge hjem, at det ville være idiotisk af Summit Entertainment ikke at lave en Twilight film mere. Fremtiden bliver spændende at følge for Stephenie Meyer og alle hendes fans.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>