Yonex og badminton

Badminton kan være en spændene beskæftigelse. Som Danmark gennem tiderne har haft stærke resultater som deltager i. Danmark kan bryste sig af mange verdensmestre, europa-mestre og olympiske mestre ved opstilling i denne sport. Med vægt på for år tilbage besad Danmark en evne som gav dem mulighed for at styre badmintonsporten i samarbejde med østen. De sidste sæsoner er en del lande i EU trænet sig til at komme nærmere DK’s niveau og Danmarks føretrøje for Europa med alt sansynlighed fjernes inden for en overskuelig periode.

Badminton har på tragisk vis, som mange øvrige sportsarter i det danske land dalene antal medlemmer, som indskrænker puljen á spillere til talentarbejde samt ultimativt podieplaceringer ved de mest anerkendte mesterskaber. Med udgangspunkt i dette vil foreningerne tænke anderledes og fremme højere talent i den mindre pulje af medlemmer der er til rådighed. Den del der er kæmpe buzz om i denne tid er restitutionstid, altså egenskaben til at genopbygge musklerne op til en ny aktivitet. Mange atleter på eliteniveau kan ikke klare at spille oftere i forhold til hvordan det ser ud nu, derfor arbejder trænerne på at tvinge tiden til restitutione ned og ved hjælp af dette få talenterne hurtigere klar til forestående træning.

Bag enhver sportsgren står der fremstillere af tilbehør. I fodbold er det Hummel og Adidas der har en finger med i størstedelen af inovationen. I badmintonsporten er det Yonex der kommer fra Japan som har en finger med i det meste af alt opfinderri. Yonex er indehaver af førstepladsen for hårdeste smash og er uden tvivl nummer et med ny skabende substandser som kan bruges til udvikling af badmintonketcher. Der findes et utal af forskellige badmintonketcher og badmintonsko, som jeg fandt uddybet på denne blog. Men Yonex har ikke hele tiden lavet grej. Det opstod i sin tid af fiske-flod i kork. Det var den gang en ganske god buisness før der kom fiske-flod af plastmaterialer. Yonex grundlægger sværgede nu at han aldrig ville overhales. Denne beslutning samt beslutningen om at udvikle badminton ketsjer, har udviklet Yonex til markeds-leder inden for badminton. Yonex er i dag det firma på verdensplan der er rettigheds holder af flest copyrights, som cementere at Yonex hele tiden fremstiller ny udvikling og teknologi.

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>